Projecció de la pel·lícula “La Carta”

Esplugues de Llobregat, 22 de març de 2023

Dimecres 22 de març a les 19.30 al Casal Robert Billas, Joan Ribas va presentar la pel·licula La Carta basada en l’encíclica Laudato si’ i que pretén conscienciar-nos sobre les conseqüències del canvi climàtic. L’acte estava organitzat per la parròquia de Santa Magdalena i el Grup d’Estudis d’Esplugues.

En la seva presentació va destacar l’any 2015 perquè, a més d’algunes publicacions importants, tenim la publicació de l’encíclica Laudato si’ i la Cimera del Canvi Climàtic a París (COP21) en la qual per primera vegada es plantegen limitar l’escalfament mundial per sota de 2, preferiblement 1,5 graus centígrads en comparació als nivells preindustrials.

El Joan també va recordar que el proper 1 de juny a les 19.30 al Casal del Robert Brillas ens farà una conferència: El Canvi Climàtic, organitzada pel Grup d’Estudis d’Esplugues.

La introducció del Joan i el documental van servir perquè prenguéssim consciència sobre la gravetat de la crisi climàtica i la necessitat d’actuar i fa que esperem amb ganes la xerrada que ens farà el proper 1 de juny.