Itinerari urbà

La Vida d’Esplugues va tenir la bona pensada de convidar les entitats a fer un article i han quedat sorpreses per la magnífica resposta rebuda. El Grup d’Estudis d’Esplugues hi ha contribuït amb una Itinerari urbà que surt del Robert Brillas, passa per la carretera Laureà Miró fins al carrer Pau Torres de Can Vidalet que conserva alguna de les primeres casetes que es va fer al barri. Després va cap a Can Clota i laPlana i acaba al Robert Brillas que és on tenim la nostra seu.

No és un recorregut que passi pel centre històric però téu un gran interès per conèixer moltes coses d’Esplugues. En aquest moments de postconfinament us convidem a fer-lo pel vostre compte seguint l’itinerari i les explicacions que ens ha preparat el Miquel Casellas, però no renunciem a fer-ho un dia en un grup reduït mantenint això sí les mesures de seguretat adequades al moment que estem vivint.

La fotografia és del carrer Pau Torres de Can Vidalet, no hem triat un edifici noble sinó un caseta senzilla de les que expliquen molt bé la història del barri. Us podeu descarrregar l’itinerari i l’explicació tal com es va publicar a la Vidsa d’Esplugues en un pdf.

Ens comprometem a preparar d’altres recorreguts que  ajudin a conèixer la nostra vila i el seu patrimoni.