Assemblea ordinària 18 de gener de 2024

Esplugues de Llobregat, 18 de gener de 2024

Puntualment a les 7 de la tarda comença l’assemblea d’acord amb la convocatòria següent:

S’aprova l’acta per unanimitat i a continuació s’aprova també per unanimitat l’estat de comptes.

La nostra presidenta Rosa Abós presenta les xerrades i activitats que tenim previstos per aquest any. I a continució es presenta el pressupost que s’aprova per unanimitat.

Pel que fa a la Junta directiva va ser elegida l’any 2022 per 4 anys per tant continua vigent. Però la junta sempre està oberta a incorporar noves persones amb ganes de col·laborar i ho fan l’Anna Maria Marco i el Josep M. Galcerà. El Joan Puiggròs diu que per motius personals abandona la Junta, la Rosa Abós en nom de la junta agreix els anys de feina al GEE i el Joan explica els motius que el porten a deixar la junta. El secretari ens diu també que s’han produït 7 baixes i 8 altes de socis.

Intervenció del Joan Maria Puiggròs a l’assemblea

Pel que fa a fer les sortides dissabte o entre setmana l’experiència ens demostra que funcionen millor en dissabte, o sigui que mantindrem la tradició de fer-les el dissabte.

Es decideix suprimir la conferència del desembre perquè la primera setmana coincideix amb les festes de la constitució i la puríssima i l’hem de fer la segona setmana. A més no la podem fer al Casal de Cultura Robert Brillas perquè la sala està ocupada pels pastorets i l’hem de fer a l’Avenç i això ens costa uns diners dels quals anem escassos ja que fa molts anys que no apugem les quotes i l’aportació de l’ajuntament tampoc s’incrementa tot i que les nostres despeses cada cop són més grans. Així doncs, decidim de suprimir la conferència de desembre i la substituirem per una sortida matinal. També hem de tenir present que per mantenir les activitats ens veiem obligats a ser molt curosos en les despeses.

La propera sortida és a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona que no es pot visitar dissabte així que vam haver de triar entre dilluns i divendres i es va acordar que fos dilluns.

Vam acabar amb el torn obert d’intervencions i amb el magnífic vídeo del resum de l’any que ens va preparar el Josep Castells. A continuació us posem l’acta que recull les intervencions del final de l’assemblea, el vídeo del resum de l’any i unes fotos de l’assemblea.