Miscel·lània III: Els records de la Gent Gran -2

Esplugues de Llobregat, 14 de desembre de 2017.

Dijous 14 de desembre vam presentar al Casal de Cultura Robert Brillas la Miscel·lania III del Grup d’Estudis d’Esplugues (Els records de la Gent gran – 2). La Miscel·lania és resultat d’algunes de les “Trobades amb la Gent Gran”, projecte que es va fer entre 2001 i 2004 com a conseqüència d’una idea que van tenir la Roser Camps i la Teresa Carbonell.

Les conferències es van gravar en cintes que han estat tanscrites per l’equip del Grup d’Estudis. Les notes introductòries han anat a càrrec del Joan Maria Puiggròs i del Cristian Domínguez i la compaginació ha estat del Miquel Casellas. L’obra ha tingut el patrocini de l’Ajuntament d’Esplugues i la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa”.

Records transcrits

Andreu Ferret i Pagès.  Les Plantes de Sant Pere Màrtir.

Josep Malaret i Mañà, Joan Maria PuiggròsGrup excursionista “Germanor”

Pasqual Joan i Llovet. Sant Jordi i la primavera.

Rosa Cardós, Jordi Portillo, Emili Castells. Les vaqueries a Esplugues.

Perer Riera Blanco. Una dedicació total a la vila i a la medicina.

Pepeta Segura. Cal cadiraire.

Joan Maria Puiggròs. Els orígens de la biblioteca pare Miquel d’Esplugues. ( al la Miscel·lània II, trobareu la xerrada de la bibliotecària Natàlia Hernández que es va incorporar a la Biblioteca l’any 1948, aquí el Joan es centra principalment en els orígens entre 1945 i 1948, gràcies a la tasca de Joan Vallbona i Riera)

Andreu Hernández i Lanaspa, Els orígens d’Esquerra Republicana a Esplugues.

Miscel·lània III. Els Records de la gent gran 2. (Trobades de la gent gran 2001 – 2004). Grup d’Estudis d’Esplugues. Esplugues de Llobregat. 2017. 108 pp.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.