La “Societat Coral Centenària La Coloma” rep el premi “Joan Cererols i Fornells” de música.

La coral espluguina que aquest any ha fet 158 anys ha estat merescudament guardonada amb el premi de música en el marc dels “X Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat” que organitzats pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat es va fer dissabte 16 de novempre a les 19.30 a la Sala Municipal de L’Ateneu de Sant Just Desvern.

Són un total del 13 premis que abasten camps com les Arts, la Innovació i el coneixement, la Cohesió territorial i la Cohesió Social. Finalment i per votació popular s’atorga el Premi a la Personalitat Baixllobregatina de l’any que per votació popular va recaure en la cantant Rosalia, nascuda el 1993 a Sant Esteve de Sesrovires on encara viu, i que ahir també triomfava amb dos premis als grammy llatins que es fan a la ciutat nord-americana Les Vegas. Finalment la empresa Somenergia, cooperativa que comercialitza electricitat produïda per energies renovables va rebre el premi “Centre d’Estudis del Baix Llobregat”.

Van recollir el premi en nom de la coral la Carmina Fernando i la Joana Fuster i va ser membre del jurat la Roser Vilardell, directora del servei de patrimoni cultural de l’ajuntament d’Esplugues. A la foto d’esquerra a dreta: Joan Puiggròs, Mercè Masot, Rosa Abós, Carmina Fernando, Joana Fuster, Santi Campo i Maribel Aguilera, regidora de cultura de l’Ajuntament.