Fira d’Entitats 2016

El teixit associatiu d’Esplugues es va reunir reuneix el diumenge 8 de maig per mostrar la seva tasca cultural i social al municipi. Una setantena d’entitats han participat a la Fira d’Entitats de la rambla del Carme d’11 a 20h. El grup d’Estudis d’Esplugues hem volgut ser-hi presents com sempre per fer arribar a la ciutadania les nostres activitats

Aquest any la Fira d’Etitats inclou també  la Fira de la Salut amb entitats locals vinculades al benestar físic i mental i la 16a Festa de la Solidaritat i la 13a Festa del Comerç Just, amb entitats i associacions vinculades a la cooperació.

Actuacions, tallers i xerrades

Entre el Mercat La Plana i el carrer Sant Antoni M. Claret, la Fira d’Entitats estarà animada amb les actuacions de: Drums (11 h), Diables Infantils Boiets Esquitxafocs (11.30 h), Taller Flamenco (12 h), AV La Plana (12.30 h), Coral Musicorum (13 h), Atabalats (13.30 h), Virgen de Gracia de Carmona (17 h), Colla de Bastoners (17.30 h), Esbart Vila d’Esplugues (19 h).

Dins la Festa de la Solidaritat i la Festa del Comerç Just, es farà una lectura del manifest del Comerç Just (12 h) i el lliurament de premis als guanyadors del 9è Concurs de Dibuix sobre Comerç Just i Cooperació (13 h). A les 18 hores tindrà lloc l’espectacle de sensibilització Cooperem o competim?, a càrrec de l’entitat Comsoc, Comunicació Social. Durant tot el dia, a la Carpa Solidària s’hi podrà veure l’exposició La cooperació a Esplugues i una mostra dels dibuixos presentats al concurs sobre comerç just.

La Fira de la Salut tanca la Setmana de la Salut a Esplugues, amb diverses entitats locals vinculades a la salut i creades per donar suport a les persones malaltes i als seus familiars.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.