Esplugues pas a pas, cinc itineraris de Miquel Casellas

Dintre de la col·lecció “Quaderns d’Esplugues” hem publicat el tercer volum del llibre del Miquel Casellas Esplugues pas a pas, cinc itineraris. La idea del llibre surt de la proposta de la “Vida d’Esplugues” de fer un article a les diferents entitats i el Miquel va fer la proposta de fer un Itinerari urbà per Esplugues. Vist l’èxit de la iniciativa vam pensar de completar l’itinerari amb quatre més i publicar-los en un llibre que regalaríem a totes les persones associades per compensar que la majoria de les activitats d’aquest any quedaven anul·lades per la pandèmia.

Vam pensar també que seria una bona proposta repartir-lo entre les persones associades en persona com a regal de Nadal i així del 21 al 23 de desembre de 6 al 8 del vespre vam estar a l’Avenç vam repartir els itineraris a les bastantes persones associades que van venir. El dia de l’assemblea en vam repartir uns quants més i si tot i així encara no el teniu us el guardarem. Per als qui sense ser soci@s vulgueu gaudir caminant del nostre municipi el podeu comprar a la Llibreria Esplugues com ja han fet moltes persones.

Són cinc itineraris que surten tots cinc del Casal de Cultura Robert Brillas. El primer és pels Barris Centre, Can Clota, Can Vidalet, La Plana, Montesa. El segon pels Barris Centre i El Gall. El tercer pels Barris Centre, La Mallola, La Miranda. El quart pel Casc Antic i el Barri Centre. I el cinquè pel Centre i Finestrelles. Els podreu fer amb amics i familiars, però també els podreu fer amb el Miquel i organitzat pel GEE amb totes les mides de seguretat.