Dia de l’Associacionisme Cultural

El 27 de maig de 2014 el Govern de la Generalitat de Catalunya va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. 

Mes informació (Dia de l’Associacionisme Cultural. Departament de Cultura (gencat.cat)

I el Grup d’Estudis d’Esplugues vol aportar el seu granet de sorra participant en els actes que s’organitzen arreu del territori català. Com diem tot sovint, som el Grup d’Estudis d’Esplugues, treballem per conservar, potenciar, investigar i difondre el patrimoni local i creiem en la importància del moviment associatiu cultural en la societat catalana que ha propiciat i potenciat un teixit social, ric i plural i és generador de valors humans, socials i de país. 

De bon començament el Grup d’Estudis d’Esplugues ha procurat donar notícies sobre les entitats i associacions, tant a nivell general com a nivell local i aquesta setmana de celebració del Dia de l’Associacionisme us oferirem cada dia un petit record d’alguna d’aquestes accions, des de la nostra pàgina de facebook i twitter

I us invitem a assistir a la propera conferència que us hem preparat pel proper dijous 3 de Juny amb el tema Joan Tomàs i Parés. Un folklorista i un mestre excepcional. On, a part de parlar-vos d’aquest personatge, també us hem preparat una petita mostra dels cartells de xerrades anteriors programades per la nostra entitat i dedicades a diferents associacions d’Esplugues.

#DASC2021 @cultpopular_cat @iramunt @grupestudis