Imatge de complement

Concert de Gospel Homentage a la Coloma

El públic va omplir a vessar el Casal Robert Brillas en el concert de gospel amb el qual el Grup d’Estudis vam voler fer un Homenatge a la Coloma en el seu 150 aniversari. L’acte va ser el passat divendres 7 de maig a les 9 del vespre, van actuar i van tenir un gran èxit el Grup el grup Erwyn Seerutton & the vocal 4tet, que ens va oferir un un concert que ens va fer entendre les diferents varietats del gospel
L’acte es va iniciar amb un parlament de Joan Puiggròs que,on nom de la junta, va felicitar la coral per la seva trajectòria i al final de l’actuació, l’Erwyn Seerutton va fer pujar el membres de de “La Coloma” per cantar tots plegats una última cançó.
Per acabar, el nostre president va donar la paraula a Francesc Vilà, president de l’entitat homenatjada, i, a continuació, va agrair als cantants la seva magnífica actuació i al públic la seva assistència. Va agrair també la presència dels portaveus de tots els grups municipals i la col·laboració de l’ajuntament i, finalment, va donar la paraula al primer tinent d’alcalde, Enric Giner, que en nom de l’alacaldessa que no va poder assistir-hi, va cloure l’acte.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.