Imatge de complement

“Catalunya, nou estat d’Europa” lema de la manifestació de l’11 de setembre

El Grup d’Estudis som presents a les diferents convocatòries que es fan a Esplugues amb motiu de l’11 de setembre. Aquest any són tres.
La Marxa cap a la independència del dissabte 8 de setembre que va començar amb una concentració a la pl. Mireia que va acabar amb la hissada de la bandera. Després una carabana per Esplugues que va passar per la plaça Santa Magdalena i va acabar amb un vermut popular als jardins del Casal Robert Brillas.
El dia 10 de setembre serem presents a la Marxa de les Torxes per la Independència que sortirà de pl. Santa Magdalena a les 10 de la nit i acabarà al parc 11 de setembre amb una ofrena floral. I, finalment, també participarem a l’acte institucional organitzat per l’ajuntament el dia 11 de setembre a les 12 del migdia.
Aquest any la manifestació de Barcelona té un clar caràcter independentista. Al grup d’estudis hi ha una gran diversitat d’opinions al respecte, però tots i totes compartim la voluntat de servei al país i la insatisfacció per la incomprensió que els diferents governs espanyols mostren respecte a Catalunya i a la necessitat unànimement compartida que necessitem un finançament just.
El fracàs de la reforma de l’estatut ha provocat una gran decepció en la gran majoria del poble de Catalunya. El tancament de les elits espanyoles davant les nostres justes reivindicacions fan que la via federalista no es vegi ja com a la millor solució per a l’articulació de Catalunya amb Espanya i això ha provocat que l’opció independentista sigui avui dia majoritària al nostre país.
La manifestació de l’11 de setembre ha de ser un gran èxit de mobilització cívica i democràtica.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.