Imatge de complement

De la fibromiàlgia a la salut

La xerrada del 3 de maig va ser sobre la fibromiàlgia i la M. Àngels Mestre ens va explicar la seva experiència que li va permetre superar la malaltia amb una sala molt plena i molt interessada.
La M. Àngels Mestres és arquitecte, escriptora, conferenciant i filla i germana de metges. Als 52 anys, amb la malaltia, la seva vida va canviar radicalment i davant el fracàs de la medicina tradicional va haver d’explorar nous camins que l’han portat a superar totalment la malaltia.
La Maria Àngels va connectar de seguida amb la molta gent que va assistir a la xerrada segurament per la seva sinceritat, perquè explica la seva experiència personal amb una gran senzillesa.
El medicaments que li oferia la medicina tradicional no feien més que empitjorar la seva situació i decideix que ha de ser ella la que busqui la seva solució. Una nova actitud personal basada a intentar comprendre el que li passava, una nova alimentació i diverses teràpies lligades a la medicina holística, seran la base de la solució. Aquesta medicina considera l’ésser humà com un tot (cos, ment i esperit) que han de viure harmònicament i fa servir diverses teràpies alternatives.
El resultat final és que la medicina tradicional diu que ja no presenta cap símptoma de la malaltia. És molt difícil resumir en poques paraules el que va explicar, però a la seva pàgina web i als seus llibres trobareu molta més informació.