Assemblea ordinària gener 2020

El dia 23 de gener es celebra, al Casal Robert Brillas, l’Assemblea anual de socis del Grup d’Estudis d’Esplugues, amb l’assistència de 39 socis i de 4 més amb vot delegat, segons convocatòria del 7 de gener del 2020.

Per unanimitat s’aproven els punts de l’ordre del dia: Lectura de l’acta anterior del 17 de gener del 2019, s’especifiquen els actes realitzats durant l’any anterior i que van ser molt gaudits pels socis participants, s’aprova el balanç econòmic del 2019. S’expliquen els actes i sortides previstes per aquest any 2020 i que s’aniran publicant a l’agenda del Pou de Vernís, i el pressupost de que es disposa. Es renoven els càrrecs de la Junta directiva, que segons els estatuts correspon, presidenta, secretari i vocals senars, al no presentar-s’hi cap més candidatura, es torna a elegir la candidatura sortint, quedant conformada per: presidenta Rosa Abós, secretari Miquel Casellas, vocal 1 Joan Ma Puiggròs, vocal 3 Montserrat Ruiz, vocal 5 Anna Hernández. Actualment hi ha al G.E.E. 117 socis, tots ells molt participatius als actes que es programen i que la junta agraeix.

Al torn obert de paraules, s’especifica que durant el proper any, el G.E.E., celebrarà el 25è aniversari i es proposa fer, pel mes d’octubre-novembre, un dinar de germanor de socis. També està previst publicar un llibre sobre el desaparegut Raval de sant Mateu, ara fa 50 anys.

Com a cloenda, es passa un D.V.D. presentat per Josep Castells de 9video, amb un resum de tots els actes, xerrades, matinals i excursions, que ha organitzat per als socis i amics el Grup d’Estudis d’Esplugues, durant l’any 2019, resum curt i concís que va agradar molt a tots els assistents. Per finalitzar una copa de cava i unes pastes.