8 TROBADA D’ENTITATS D’ESTUDI DEL BAIX LLOBREGAT

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) i els Amics d’El Prat van organitzar la 8a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat.  Enguany la trobada va ser dedicada a l’activitat del CECBLL en el primer quart de segle XXI i s’emmarca en la commemoració dels cent anys del naixement de qui fou fundador i president del CECBLL, el pratenc Jaume Codina (1923-2007). La trobada s’ha portat a terme el dissabte 16 de setembre, a partir de les 10 hores, a la seu de Fundesplai del Prat de Llobregat. 

A continuació teniu l’article de la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Genoveva Català a elBaix.cat., el programa, les presentacions de les diferents intervencions, el video de la intervenció del Pau Vinyoles sobre el cançoner popular de Catalunya i la intervenció de la sòcia del grup Enriqueta Llavinés.

Programa.
Dintre de la programació de la jornada tenim la intervenció del membre del Grup d’Estudis d’Esplugues Pau Vinyoles a qui agraïm la feina que va de divulgació de la música popular.
La nostra sòcia i amiga, Enriqueta Llavinés, va plantejar una pregunta molt interessant.

Assistents del Grup d’Estudis d’Esplugues.

La presidenta del Centre d’Estudis Comarcals , Genoveva Català.